Pitanja vezana za profil / Cijenu / Posao

Kreiranje profila na našoj webstranici je jako jednostavno. Bilo da želite da se registrujete kao Kandidat ili Kompanija to možete uraditi tako što u gornjem desnom ćošku kliknete na dugme “Prijava / Registracija”, nakon toga na dnu prozora se nalazi poruka “Nemate profil? Registrujte se”,  nakon toga se otvara novi prozor gdje prvo odabirete da li ste kandidat ili kompanija. Nakon što odaberete, potrebno je unijeti podatke, Email, Password, Spol (Kandidati samo) i potvrditi da ste pročitali uslove korištenja. Klikom na plavo dugme “Registruj se”, uspješno kreirate Vaš račun.

Ne, naš glavni cilj je zaštita podataka, kako kandidata tako i kompanija. Zbog toga, svi profili koji budu kreirani kao “Kompanije” će morati čekati odobrenje od našeg tima, koji će nakon detaljno izvršene analize aktivirati profil ili izbrisati u slučaju da nešto pođe po zlu.

Kada kompanije kreiraju profile na našem websajtu, u početku je potreban Email, Šifra, Potvrdna Šifra i potvrda da su pročitani uslovi korištenja, nakon toga, mi vršimo analizu i kontaktiramo kompaniju za dodatne detalje kao što su Naziv firme, Lokacija firme, Broj telefona za kontakt i sl. Tek nakon toga aktiviramo profil.

Nakon što je Vaš račun aktiviran, možete se prijaviti na njega. Nakon prijave imati ćete opciju da objavite Vaše otvorene pozicije u različitim kategorijama, odaberte radno vrijeme (Puno, polovično), navedete minimalnu i maksimalnu platu i sl. Nakon što objavite posao, on će biti vidljiv svim kandidatima na webstranici, koji će potencionalno moći aplicirati, nakon što apliciraju Vi dobivate obavijest o aplikaciji. Gdje vidite podatke o kandidatu, njegov CV, podatke za kontakt i sl. Gdje dalje dogovarate detalje, pozive i sl.

Da, usluga na našem websajtu je potpuno besplatna, sa strane kandidata, kao i sa strane kompanija koje zapošljavaju. Sve što je potrebno je da imate kreiran račun.

Na našoj stranici će postojati reklame, koje će nam olakšavati da držimo stranicu aktivnom i unaprijeđujemo njezin izgled i funkcionalnost.

Prijedlozi

Naša web stranica pruža kvalitetnu platformu kompanija za pojednostavljenje procesa zapošljavanja. Registracijom, kompanije mogu pristupiti raznolikom broju talentiranih kandidata koji aktivno traže poslovne prilike. Mogu pregledavati profile kandidata, životopise (CV) i izravno kontaktirati potencijalne kandidate. Ovo štedi vrijeme i resurse, omogućujući kompanijama da brzo pronađu pravu osobu za svoju organizaciju.

Oni koji su u potrazi za poslom mogu iskoristiti našu web stranicu kako bi istražili razne mogućnosti za karijeru. Mogu kreirati profil, postaviti svoj životopis (CV) i pružiti detalje o svojim vještinama, kvalifikacijama i preferencijama. Redovitim pregledavanjem oglasa za posao, mogu pronaći pozicije koje nude kompanije u koje su zainteresirani i jednostavno se prijaviti putem naše platforme. Naš korisnički dizajn olakšava proces traženja posla, povećavajući šanse za pronalazak idealnog posla.

Stavljamo prioritet na privatnost i sigurnost informacija naših korisnika. Koristimo snažne mjere zaštite podataka kako bismo osigurali sigurnost osobnih podataka koje korisnici dijele na našoj platformi. Profili korisnika i životopisi dostupni su samo ovlaštenim tvrtkama i nisu vidljivi drugim tražiteljima posla. Pridržavamo se stroge regulative o zaštiti podataka i redovito ažuriramo naše sigurnosne protokole kako bismo održali povjerljivost korisničkih podataka.

Imamo opsežnu bazu poslovnih prilika iz različitih industrija i sektora, kao i veliki broj kandidata u potrazi za poslom. U svakom trenutku, na našoj web stranici budu objavljenje nove otvorene pozicije. Naša platforma se redovito ažurira novim oglasima za posao, osiguravajući da tražitelji posla imaju širok izbor mogućnosti. Korištenjem naših filtera za pretragu i personaliziranih preporuka, tražitelji posla mogu učinkovito pretraživati dostupne poslove i mogućnosti i pronaći pravi spoj za svoje vještine i ambicije. Takođe kompanije mogu pretraživati listu kandidata, vidjeti njihove CV, kontaktirati ih i potencialno zaposliti.